Ik ben Sylvia Nijland (1982).

Ik ben 37 jaar en woonachtig in Emmeloord.

Ik ben getrouwd met Eric en de trotse mama van Saar en mijn sterretje Suus.Waarom Hartendief?

Het is mijn hartmissie om (aanstaande) moeders meer inzicht, ontspanning en vertrouwen te geven. Zodat alle vrouwen en kindjes het beste ervaren vanaf het begin.


Ik droom van een wereld waarin er ruimte is voor het hart. Een wereld waarin we vanuit vertrouwen leven. En het mooie leven mogen doorgeven.


Ik wil dat (aanstaande) moeders gezien en gehoord worden. Ook als bijvoorbeeld een zwangerschap anders verloopt dan gehoopt. Of het krijgen van een kindje niet vanzelfsprekend is.

Want wanneer we elkaar als vrouwen echt zien en horen kunnen we gaan bouwen.

Richting nieuwe en/of betere verbintenissen.

Vol met liefde. Vol met vertrouwen.

Ik vind het fascinerend dat de hechting tussen een moeder en haar kindje al begint op het moment dat de bevruchting plaats heeft gevonden. En eigenlijk start het daar voor al, bij de kinderwens.

Wanneer je kindje in je buik groeit krijgt het al van alles mee. En de ervaringen die een kindje op doet in de buik, tijdens zijn geboorte en de eerste maanden daarna, zijn van invloed op het verdere leven.


Mijn overtuiging is dat het begin van een leven, een leven lang belangrijk is. Ook wanneer dat leven maar kort bij ons mocht zijn.

Werkwijze en opleiding

Ik hou van écht contact. Ik ben een warme coach voor (aanstaande) moeders en kinderen.
Ook wanneer je zwangerschap of kinderwens anders loopt dan gehoopt.


Ik geloof in de grote kracht van kwetsbaarheid. Het maakt je los van angst en geeft ruimte om je zelfvertrouwen te verdiepen en je ontspanning te vergroten.

Ik hou van rust en balans in mijn hoofd en in mijn hart. Dit creëert meer harmonie van binnenuit. Dit gun ik iedereen.  


Ik coach onder meer met behulp van de ‘geboorte in kaart’ methodiek en ben naast zwangerschap- en geboortecoach ook opgeleid als specialist op het gebied van verlies tijdens de zwangerschap of fertiliteit traject.


Naast deze opleidingen ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van fertiliteit. En ben ik een trotse mama, maar weet ik ook hoe lastig het kan zijn om verbinding te blijven met je kind zonder de verbinding met jezelf te verliezen.

MIJN KERNWAARDEN

START MET INZICHT

Ik geloof dat inzicht in je eigen vertrouwen,  het hechtingsproces tussen moeder en kind, je eigen geboorteverhaal en het geboorteverhaal van je kind leidt tot bewustzijn van de invloed die jij als vrouw hebt op het welzijn van jezelf en je kindje.


VERGROOT JE ONTSPANNING

Ontspanning geeft ruimte. Ruimte in ons hoofd en in ons lijf. Ruimte voor nieuwe inzichten. Ruimte om (meer) te gaan voelen.
Vanuit ontspanning kun je datgene wat je niet meer helpt loslaten. En ligt de weg open om vol vanuit je hart te leven.


VERDIEP JE VERTROUWEN

Vertrouwen is de essentie. Vanuit vertrouwen kunnen dingen groeien. Vertrouwen is niet alleen belangrijk voor zwangeren.
Het is altijd belangrijk! In welke fase je ook zit, kinderwens, zwangerschap of gezinsleven.
En alles begint met vertrouwen in jezelf. Vanuit jouw innerlijke kracht en inzicht in jezelf en jouw keuzes, kan je jouw welzijn bevorderen.


MEER HARMONIE VAN BINNEN

Jouw vertrouwen en welzijn werkt op alles en iedereen door. Vertrouwen werkt door in je lijf. In de verbinding met anderen en relaties. En het brengt meer rust en ruimte voor je kindje. Inzicht en bewustzijn zorgen ervoor dat je de juiste dingen leert op het juiste moment. Er ontstaat nieuwe waardering voor jezelf en je gezin. Meer peace of mind and heart, vertaalt zich altijd door in nóg meer plezier en harmonie van binnen.


Contact